Estrena a la Filmoteca de Catalunya: "Ateneus: llavor de llibertat"

Reportatge de la Federació d'Ateneus de Catalunya sobre l'estrena del documental a la Filmoteca de Catalunya.

Estrena televisiva: "Ateneus: llavor de llibertat "a TV3

Nota de premsa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals anunciant l'estrena televisiva del documental "Ateneus: llavor de llibertat", al canal 33.

Estrena "Ateneus: llavor de llibertat" - Gencat

Notícia a la web del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en relació a l'estrena del documental.

Estrena "Ateneus..." - El Temps.cat

Nota del setmanari digital "El Temps.Cat" que es fa ressò de l'estrena del documental "Ateneus: llavor de llibertat".

Regar la llavor - Article de Pep Montes

Article del periodista i gestor cultural Pep Montes on fa una molt bona crítica del documental "Ateneus: llavor de llibertat".

Ateneus: cultura, compromís i llavor de llibertat

Article de la web El Temps de les Arts en relació a l'acte de presentació del documental produït per la FAC i Nosotros Films.

El documental de la Federació d’Ateneus al 33!

L'associació sociocultural i esportiva Els Lluïsos de Gràcia informa a la seva web de l'estrena televisiva del documental dels ateneus al Canal 33.

El impacte social dels ateneus

Notícia de la web Tornaveu - Associacionisme i Cultura sobre la presentació del documental "Ateneus: llavor de llibertat".

Seleccionats al Zoom Festival d'Igualada

El documental "Ateneus..." va ser seleccionat per a participar al ZOOM Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya.

"Ateneus..." al Girona Film Festival!

El documental "Ateneus: llavor de llibertat" va ser seleccionat per a participar al Girona Film Festival 2020.

Seleccionats al Cerdanya Film Festival!

Amb el documental "Ateneus: llavor de llibertat", vam participar al 11é Festival Internacional de Cinema de la Cerdanya.

¡Seleccionados en el San José International Film Awards!

Este festival internacional de cine del país centroamericano de Costa Rica incluyó "Ateneus: llavor de llibertat" en su edición del año 2020.

"Tantara"- Estrena als Cinemes Girona

La web de Voluntaris.cat es fa ressò de la presentació del llargmetratge documental "TANTARA", una producció de Nosotros Films i Yamuna ONGD.

Presentació de "Tantara" al Cèntric Espai Cultural

Reportatge del canal El Prat.TV sobre la presentació del documental "Tantara" a l'auditori del Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat.

El treball de Yamuna a Madagascar

Xarxanet.org, la xarxa associativa i de voluntariat de Catalunya, informa sobre l'estrena del llargmetratge documental "Tantara".

"Tantara" al Cine Club Manresa

Presentació del documental a càrrec de Mireia Trias, directora de projectes de la ONGD Yamuna, i Sergi Sandúa, director del llargmetratge.

"@gora"- ¡Estreno en el Festival de Málaga!

Estreno del documental "@gora", dirigido por Sergi Sandúa, producido por Zoopa y Nosotros Films, en el 17 Festival de Cine de Málaga.

Documentals catalans a Màlaga

Notícia de l'Acadèmia de Cinema Català on es parla de les produccions catalanes participants al 17 Festival de Málaga, entre les quals, "@gora".

"@gora"- ¡Seleccionado en Cinespaña de Toulouse!

Nuestro documental participa en la sección "Memoire et politique" del 19 Festival du Film Espagnol de Toulouse, Cinespaña, en Francia.

"@gora" al Festival Cinespaña de Toulouse

Nota a la web del Institut Català de les Empreses Culturals que destaca la presència de cinema català al Festival Cinespaña de Toulouse, Francia.

Èxit a la presentació de "L'Artesà" al Prat

Reportatge del canal El Prat.TV sobre l'èxit de la presentació del llargmetratge documental "L'Artesà" al Cinema Capri del Prat de Llobregat.

"L'Artesà" aconsegueix el crowdfunding a Verkami

Pàgina del projecte del documental "L'Artesà" a la plataforma Verkami, on va assolir el repte del crowdfunding per a la realització del film.

Emissió televisiva de "Tripalium" - TV3

El llargmetratge "Tripalium", un film que ret homenatge al passat industrial del Prat del Llobregat, s'emet al programa "El Documental".

Emissió televisiva de "La Neta 6.0"- TV3

"La Neta 6.0", un documental que s'acosta a la revolució zapatista amb la mirada de Sergi Sandúa, s'emet al programa "Taller" de TV3.

"Soñar en Nablus"- Muestra de Cine Palestino

El Centro de Documentación de Cine Palestino incluye a "Soñar en Nablus" en su listado de films sobre la realidad de Palestina.

"Soñar en Nablus" premiat al Festival de Cine de Gibara!

Notícia de la Corporació Catala de Mitjans Audiovisuals sobre "Soñar en Nablus", premiat al IV Festival Internacional de Cine de Gibara, Cuba.

Premio al Mejor Documental a "Soñar en Nablus"

Noticia en Rebelión.org sobre el Premio al Mejor Documental a «Soñar en Nablus» en el Festival Internacional de Cine de Gibara.

"Akulliku": Presentación en Casa América Catalunya

El documental "Akulliku", sobre la hoja de coca en Bolivia y dirigido por Giselle García, se presentó con éxito en Casa América Catalunya.